Echipa Metin2 NoN va ureaza bun venit
 
AcasaCautareInregistrareConectare

 

 REGULAMENT :!:

In jos 
AutorMesaj
OwNer-uL

OwNer-uL

Mesaje : 10
Data de înscriere : 10/12/2018
Varsta : 26
Localizare : Romania

REGULAMENT :!:  Empty
MesajSubiect: REGULAMENT :!:    REGULAMENT :!:  EmptyLun Dec 10, 2018 4:11 pm

Acest regulament mai este cunoscut drept "Termeni si Conditii".

Utilizatorii care folosesc programe de terta parte sau client modificat sunt deprivati de toate drepturile si sunt de acord ca IP-ul lor sa fie lansat public pe chat drept un anunt de GM.

Disclaimer:
Odată cu înregistrarea unui cont pe Metin2 LastFight sau logarea pe unul, ești de acord că orice angajat, fie acela voluntar sau nu, reprezentat de către un tag al echipei ([H], [GM], [SGM], [GA], [TM], [SA] samd) are autoritate deplină asupra accesului contului tău si sistemului tău de operare la orice moment. În cazul încălcării regulamentului, nu vor ezita să te sancționeze.
În plus, niciun jucător nu are dreptul să recurgă la neștiința acestui sau al oricărui alt regulament oficial. Este datoria jucătorilor să se asigure că nu încalcă reguli.

Abateri:
Pe când prima abatere de la o regulă va fi sancționată conform regulamentului, a doua se poate sancționa mult mai aspru. Acest lucru se aplică doar în cazul blocării chat-ului timp de măcar 12 ore sau a contului.

A. Denumire
1. Este strict interzisă folosirea cuvintelor obscene sau cu tentă sexuala accentuată de orice tip, a prescurtărilor, a expresiilor rasiale sau a insultelor în componența caracterului sau breslei dumneavoastră.
2. Numele unui caracter sau al unei bresle nu trebuie să conțină numele unui server privat de metin. (ex: “Metin2Exemplu” sau “M2Exemplu”). Singura excepție este Metin2 LastFight.
3. Numele unui caracter sau al unei bresle trebuie să fie descifrabil. Asta înseamnă că numele de tipul “llllllllllllllllllllll” sau ce conțin litere la întâmplare sunt ilegale.
4. Numele unui caracter sau al unei bresle nu trebuie să fie foarte asemănător cu al altui jucător / altei bresle. Decizia de a sancționa o astfel de denumire stă la baza perspectivei staff-ului. În plus, este strict interzis să cereți iteme în numele altui jucător cu un astfel de nume.
5. Caracterele sau breslele facute in special pentru a batjocori un jucator / membru staff sunt impotriva regulamentului. In cazul in care liderii refuza desfintarea breslei, atat el cat si membrii breslelor respective pot fi pedepsiti de asemenea cu ban permanent.Orice încălcare a regulamentului din aceasta secțiune se pedepsește cu ban permanent, fără avertisment. Jucătorii ce fac parte dar nu sunt liderii unei astfel de bresle nu vor fi scutiți de sancțiune.

B. Comportament
1. Este interzisă jignirea în orice fel direcționată către jucători sau staff, indiferent de relația cu aceștia. Aluziile ofensatoare sunt de asemenea interzise. Prescurtările vor fi interpretate mereu precum ar avea un înțeles negativ.

Insultele aduse jucătorilor se pedepsesc cu blocarea chat-ului de la 15 minute până la 12 ore în funcție de gravitate și frecvență.
Insultele aduse unui membru staff sau serverului se pedepsesc cu blocarea chat-ului de la 12 ore până la 24 de ore sau blocarea temporară sau definitivă a contului. Insultele pe la spatele unui membru staff sunt mult mai serioase, contul tau putând fi blocat direct pentru acestea.

Limba romana este limba oficiala a acestui server. Limba engleza este singura limba straina tolerata. Cei care folosesc orice alta limba pe chat-urile publice vor fi sanctionati. Acest lucru nu se aplica in PM sau pe chat-urile gen "breasla, grup".

În acest moment, staff-ul nu monitorizează activ chat-ul. Dacă sunteți jigniți sau credeți că un jucător încalcă regulamentul, va trebui să deschideți un topic la secțiunea “Reclamații Playeri”.

2. Expresiile rasiale sau xenofobe sunt strict interzise.
Se pot sancționa cu blocarea chat-ului până la 8 ore.

3. Hartuirea jucatorilor este strict interzisa. Prin hartuire se intelege deranjarea altor jucatori, impiedicarea acestora de a se misca, luarea peste picior sau batjocorirea acestora in orice fel. Incalcarea acestei reguli poate duce la kick / kill sau mute. Ramane la dispozitia adminului sanctiunea pe care acesta o va aplica.

4. Sunt interzise afirmațiile de genul “staff-ul este egal cu 0”, “ești pus în staff degeaba” etc.
Acestea se vor sancționa cu blocarea chat-ului timp de 24 de ore.

5. Răspândirea de informații false ce au ca scop pătarea imaginii serverului este strict interzisă. De asemenea, acuzațiile nefondate aduse staff-ului nu sunt tolerate.
Aceasta se va sancționa cu blocarea permanentă a contului de joc sau chiar al protocolului de internet (adresei IP).

Nu suntem responsabili dacă precizați că a fost o glumă. Glumele pe acest subiect sunt strict interzise.

Amenințările direcționate către server se pedepsesc în același fel.

6. Un jucător are obligația de a răspunde în cazul în care un membru al staff-ului i se adresează.
În unele cazuri, acest lucru poate duce chiar la ban permanent.

7. Întrebările adresate unui membru staff se vor pune direct. Cele de genul “ești?” sau “am o problemă, mă poți ajuta” vor fi ignorate complet. Acest lucru stă, din nou, la discreția acelui membru.

8. Apelarea la un membru staff fără motiv de 2 sau mai multe ori este strict interzisă.
În funcție de număr, se poate sancționa chiar și cu blocarea chat-ului de la 30 de minute până la maxim 3 ore.

9. Jucătorii nu au dreptul să testeze cunoştinţele unui membru al echipei, sau să-i tragă la răspundere pe aceștia.
Se sancționează cu blocarea chat-ului sau a contului, durata fiind decisă în funcție de gravitate.

10. Sfidarea unui membru staff este, de asemenea, interzisă.
Se pedepsește cu blocarea chat-ului timp de 24 de ore în primă instanță.

11. Luarea peste picior sau la mișto a unui membru staff nu este tolerată.
Astfel de infracțiuni se pedepsesc cu blocarea chat-ului sau a contului în funcție de situație.

12. Întreruperea sau deranjarea unei activități al unui membru staff (e.g duel pe site, negoț) este împotriva regulamentului.
O astfel de turbulență se pedepsește cu blocarea contului pentru 7 zile.

13. Tentativa de a înșela un membru staff sau un player în orice fel este pedepsită.
Printre sancțiuni este inclusă și blocarea permanentă a contului.

14. Impersonarea unui membru staff sau a unui jucător este o faptă gravă. În aceeași arie se încadrează și pretinderea apartenenței echipei.
Se poate sancționa cu blocarea permanentă a contului.

15. Postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor și/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vieții personale a oricărui membru al staff-ului Metin2 LastFight se sancționează cu ban IP pe site și/sau joc. Se aplică și la alte informații cum ar fi numărul de telefon. Această regulă nu se aplică in cazul jucătorilor.

16. Amenințările referitoare la viața reală a oricărui membru al echipei Metin2 LastFight se sancționează cu ban IP; Această regulă nu se aplică in cazul jucătorilor.

17. Reclama dedicată altor servere private de Metin2 se poate pedepsi cu ban permanent sau blocarea chat-ului timp de 24 de ore.

18. Este strict interzisă compromiterea investigațiilor unui GM - în cazul în care sunteți întrebați despre un suspect (de obicei suspectat de hack), informarea acestuia vă va pune în postura unui complice și poate duce la ban 30 de zile sau permanent (și chiar pe IP în unele cazuri); de asemenea, este interzis să îi informați pe ceilalți despre o investigație asupra dumneavoastră; în cazul în care un jucător refuză să divulge informații referitoate la investigație, acesta poate fi sanctionat cu ban permanent.

19. Discutiile purtate cu membrii staff-ului nu pot fi impartasite altor persoane decat cu acordul scris al acestora.

20. SPAM-ul este strict interzis! Prin SPAM intelegem repetarea ABUZIVA a aceleiasi fraze de mai mult de 4 ori. Constatarea abuzului ramane la atitudinea adminului. Abaterea de la aceasta regula va fi sanctionata cu mute incepand de la 15 minute pana la 2h in functie de gravitate.

21. Orice atac de tip DoS (inclusiv Distributed), daca tinta acestuia este un un membru staff, se sanctioneaza cu ban IP. Dovezile prezentate vor fi considerate valide sau nu de catre echipa in momentul prezentarii acestora.Aceasta regula nu se aplica in cazul jucatorilor.

22. Orice afiliere directa cu o persoana care lanseaza un atac de tip DoS asupra unui jucator va duce la blocarea permanenta a contului sau IP-ului.

C. Bresle
1. Este interzis să acceptati cererea pentru războiul de breaslă daca au trecut deja 5 minute de cand aceasta v-a fost adresata. In cazul in care ati fost afk si ati primit cerere, sunteti obligati sa o respingeti.. Această faptă se pedepsește la prima abatere cu avertisment verbal iar dacă continuă, liderului de breaslă este sancționat cu ban 24h.

2. Este interzisă desființarea unei bresle pe durata războiului. Încălcarea acestei reguli se pedepsește cu ban 7 zile liderului care sparge breasla.

3. Este interzis war-ul de puncte. Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile ambilor lideri.

4. Este interzisa fuga sau statul pe jos. Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile.

5. Daca un jucator este singurul ramas la war din breasla sa, acesta este obligat sa iasa. Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile.


D. Altele
1. Este strict interzisă tentativa de fraudă utilizând site-uri sau programe ce garanteaza accesul unei persoane la datele de logare ale victimei acesteia. Se pedepsește cu ban permanent.

2. Folosirea programelor de terță parte va fi sancționată cu ban permanent sau pe IP.

3. Folosirea bugurilor pentru a obține un avantaj se sancționează cu ban de la 7 zile până la permanent, în funcție de gravitate.

4. Dacă credeți că un lucru este ilegal dar nu este scris într-un regulament, cel mai probabil este. Întrebați un membru al staffului înainte de a săvârși o astfel de faptă. Doar pentru că regulamentul nu include fiecare situație posibilă, nu înseamnă că puteți profita de asta.

5. Șantajarea unui membru staff se pedepsește cu blocarea chat-ului pentru 24 de ore sau chiar a contului.

6. Abuzul de portițe (părți nedefinite clar si vulnerabilități) ale regulamentului este o faptă gravă și se pedepseste.

7. Stergerea unui caracter pentru a evita o pedeapsa (marimea fiind irelevanta) duce la blocarea protocolului de internet.

8. Daca un membru Staff a raspuns deja la o intrebare sau problema, acesta nu este nevoit sa isi repete raspunsul. Continuarea discutiei pe un subiect inchis poate duce la blocarea chat-ului.

9. Negoturile cu PaySafe sunt strict interzise. In cazul in care veti fi prinsi anuntand, veti fi sanctionati cu 12h mute in prima instanta iar apoi ban 30 zile.

10. Negoturile intre servere sunt strict interzise. In cazul in care veti fi prinsi anuntand, veti fi sanctionati cu 12h mute in prima instanta iar apoi ban permanent.

11. Tentativele de negot intre servere se pedepsesc cu mute sau ban permanent.

12. Jucatorii ce nu detin un tag in fata numelui nu au voie sa scrie colorat in chat sau PM.
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos
http://www.metin2non.xyz
 
REGULAMENT :!:
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2NoN :: Regulament :: Regulament Player-
Mergi direct la: